Kunstgebit reparatie Den Bosch

Kunstgebit reparatie in Den Bosch

Uw kunstgebit is essentieel in uw dagelijks leven. Wanneer deze kapot is, dan is het belangrijk om dat snel aan te pakken. In sommige gevallen is een kunstgebit gebroken, waardoor een (spoed)reparatie in onze praktijk in Den Bosch noodzakelijk is. Daarom hebben we een zeer snelle reparatieservice. U kunt ons altijd evenbellen als u met spoed een kunstgebit reparatie in Den Bosch wilt plannen.

Als uw kunstgebit beschadigd is, dan is een reparatie in de praktijk in Den Bosch ook aan te raden. Door schade op tijd aan te pakken, voorkomt u problemen met uw kunstgebit. Een gebit reparatie in Den Bosch is dan een goede oplossing. Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak te plannen of om vragen te stellen over uw situatie. We voorzien u graag van advies of uw prothese een reparatie nodig heeft in de praktijk in Den Bosch.

Uw kunstgebit opvullen of rebasen in Den Bosch

Merkt u dat uw kunstgebit niet lekker zit of dat deze snel kapot gaat? Dan kan uw kunstgebit opvullen (rebasen) in Den Bosch dé oplossing zijn. Doordat u kaakbot slinkt, kan uw kunstgebit minder goed vastzitten. Daardoor gaat het schuiven, veroorzaakt het pijn of breekt het.

Als uw kunstgebit kapot is gegaan doordat het niet goed vastzit, is een reparatie in onze praktijk in Den Bosch niet voldoende. Door uw kunstgebit te rebasen in Den Bosch, lossen we de wortel van het probleem op. Op die manier voorkomt u dat de klachten terugkomen en hoeft u maar één behandeling te ondergaan.

Uw kunstgebit opvullen in Den Bosch wordt gedaan door een afdruk te maken onder de prothese. Zo kunnen we de pasvorm aanpassen en zo uw kunstgebit corrigeren. Rebasen - ook wel opvullen - in Den Bosch heeft tot gevolg dat uw prothese weer als gegoten zit. Neem gerust contact op als u informatie wilt over het opvullen van uw prothese of over andere vormen van gebit reparatie in Den Bosch.

Contact opnemen

Wilt u uw kunstgebit laten opvullen (rebasen) of een kunstgebit reparatie in Den Bosch plannen? Dan kunt u eenvoudig online een afspraak maken. Liever iemand aan de lijn? Geen probleem, u mag ons altijd bellen. We staan van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur voor u klaar. Als u graag in de avonduren wilt komen voor een kunstgebit reparatie of om uw kunstgebit te laten opvullen in Den Bosch, dan kan dit op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.