Klikgebit Den Bosch

Voor wie is een klikgebit in Den Bosch geschikt?

Als u graag een prothese op implantaten (klikgebit) in Den Bosch wilt, helpt TPP Huijsmans u graag. Een klikgebit kunt u in onze praktijk in Den Bosch laten plaatsen als u bijvoorbeeld geen eigen tanden of kiezen meer hebt in uw onder- of bovenkaak. Met andere woorden: een prothese op implantaten in Den Bosch laat u plaatsen als u volledig tandloos bent. In sommige gevallen hebben mensen nog maar een paar tanden of verkeert het gebit in zo’n slechte staat, dat ervoor gekozen kan worden het gebit te vervangen door een klikgebit. In Den Bosch is TPP Huijsmans dé specialist die u goede raad kan geven over uw situatie. Ieder gebit is anders; onze praktijk levert daarom maatwerk.

Ook komt u in aanmerking voor een prothese op implantaten in Den Bosch als een gewoon kunstgebit geen optie is. Zo kan het zijn dat de vorm van uw kaak niet geschikt is of dat uw kaak erg geslonken is. Dit laatste komt voor bij mensen die al langere tijd een kunstgebit dragen. Mocht dit bij u van toepassing zijn, dan zou het rebasen van uw kunstgebit een goede en eenvoudige oplossing kunnen zijn. Soms biedt dit niet voldoende uitkomst en is het noodzakelijk dat u een klikgebit krijgt. Onze praktijk in Den Bosch kan u van goed advies voorzien over de opties. Zo krijgt u altijd een oplossing die het beste bij u past.Neemt u gerustcontact met ons op voor meer informatie over een klikgebit in Den Bosch of maak een afspraak om uw persoonlijke situatie te bespreken.

Contact opnemen voor uw klikgebit in Den Bosch

Wilt u meer informatie over een klikgebit in Den Bosch? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en dan helpen we u graag verder. Dit kantelefonisch, viae-mail of door hetcontactformulier in te vullen. Als u direct een afspraak wilt maken voor een prothese op implantaten in Den Bosch, kan dit via dezelfde wegen.